_
_
_
_
_

Cinc karaokes de Barcelona per fer-la grossa abans d’Eurovisió

La majoria de locals porten dècades assentats a la ciutat i alguns compten amb sales privades

karaokes de Barcelona
A Viva voz, karaoke a l'Eixample de Barcelona.A viva voz
Rodrigo Marinas

Els amants del gran festival de la cançó europea celebren la seva cita anual el proper dissabte. Per al que volgueu escalfar motors abans d’Eurovisió, o els que teniu ganes de més gresca després de la gala, us recomanem cinc locals de karaoke on podreu cantar a pulmó. Estan situats en diferents barris de Barcelona, i teniu l’opció de cantar davant de tot el públic del local o deixar-vos anar amb els vostres amics, en una sala reservada per a grups. La majoria són llocs on també hi ha bar, però us en recomanem un on també podeu anar-hi a sopar per celebrar una nit ben completa.

Nick (Sants)

Yolanda Rodríguez recorda com als anys noranta el popular programa de cites de TV3 ‘Amor a primera vista’ oferia un sopar per als guanyadors i unes copes en el seu local. També presumeix que, a part de la clientela internacional, peregrinen fins al seu karaoke melòmans de tota la perifèria com Molins de Rei o Cornellà. Ella es va incorporar com a encarregada el 1998, però assegura que el Nick és “el primer karaoke de la ciutat”. Els socis fundadors, que encara segueixen al capdavant, el van crear el 1964. La seva sala de karaoke de vuitanta metres quadrats, cinc pantalles i un repertori de 50.000 cançons obre totes les nits i disposa d’una altra sala de ball.

Nick. Avinguda de Madrid, 160, Barcelona

club cinc karaoke

A viva voz (Eixample)

L’Eixample va veure néixer al gran peix gros d’aquest sector a Barcelona. Lorenzo Pérez i la seva família van fundar A Viva Voz el 1995 i compten amb dos locals més en aquest i altres districtes. L’amo admet que van viatjar “per Londres, la Xina, el Japó i molts altres llocs per veure com funcionen millor aquests locals” i una de les claus del seu èxit resideix en diversificar. A viva voz a Rocafort, que obre totes les nits, té una sala privada per a grups de karaoke, a part de la general; el seu establiment de Muntaner compta amb tres sales. En qualsevol d’elles, trobareu perruques i altres tipus d’accessoris perquè us convertiu en estrelles per una nit. Tenen un repertori de 170.00 cançons a la seva base de dades. Pérez assenyala que el reggaeton va dominant més la demanda, encara que es mantenen artistes consolidats com Shakira o temes fonamentals com ‘Bailar pegados’, de Segio Dalma.

A viva voz. Carrer de Rocafort, 187, Barcelona

Club cinc karaoke 2

Touch Music (Poblenou)

Un any després de crear A viva voz, el pare de Lorenzo Pérez, Miguel Ríos, va expandir la franquícia al Poblenou, a prop del Port Olímpic. Tots dos locals comparteixen l’extens ventall de cançons i els horaris amplis, però el karaoke de Touch Music aposta tot l’espectacle a una única sala de 120 metres quadrats presidida per una gran passarel·la de concert. José Coronado, Belén Rueda o Mario Casas són alguns dels intèrprets que han celebrat les seves festes de fi de rodatge en aquest espai. Si ho demaneu us gestionaran un catering per fer-hi sopars en grup per celebrar el que volgueu. Cantant la festa passa més bé.

Touch Music. Carrer de Joan Miró, 8, Barcelona

Almodo Bar (Gràcia)

Els amos de l’Almodo Bar presumeixen de ser un dels locals que dinamitza la vida nocturna de Gràcia des de fa dues dècades, des del seu karaoke de la primera planta ,juntament amb la seva pista de ball, situada a la de sota. Obren les matinades del dimecres al dissabte oferint còctels clàssics, servir en un encara més clàssic got de tub. Aquí teniu més de 1.500 cançons per triar. No us les acabareu.

Almodo Bar. Carrer d’en Grassot, 36, Barcelona

La Orquídea (Sants)

Xue Fen i la seva família gestionen un altre karaoke insatl·lat fa més de dues dècades a la zona alta de la ciutat. El seu restaurant subterrani de menjar xinès, a poca distància de la plaça Francesc Macià, compta amb tres sales per a grups. A més, aquí podeu connectar els vostres propis telèfons per tenir a disposició qualsevol tema . Aquí no tindreu l’excusa que no trobeu la vostra cançó.

La Orquídea. Carrer de Calvet, 14, Barcelona

Club dels cinc karaoke 5

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_