_
_
_
_
_

Mònica Batet comentarà ‘Una història és una pedra llançada al riu’

L’escriptora serà al club de lectura el proper dijous 7 de març

Mònica Batet, en una imatge cedida per Angle Editorial.
Mònica Batet, en una imatge cedida per Angle Editorial.Alba Rodríguez

Vam acabar el 2023 amb la llista dels millors llibres de l’any i el compromís de continuar-ne parlant. Ho vam complir i el primer convidat al Club del Quadern de 2024 va ser Sergi Pàmies, perquè segons els nostres crítics A les dues seran les tres (Quaderns crema) va ser el millor llibre de l’any. Aquest mes de març, la convidada serà Mònica Batet, que va quedar en quarta posició. El dijous 7 de març a les 19h., com sempre, a l’Estudi Toresky (carrer Casp número 6), comentarem la seva novel·la Una història és una pedra llançada al riu (Angle Editorial). S’hi poden inscriure en aquest enllaç.

Es tracta d’una novel·la ubicada en un lloc indeterminat, però que no és difícil comparar amb règims totalitaris com la Romania de Ceaucescu. Després d’una revolució el país queda dividit en dues meitats i els protagonistes, un folklorista, una etnomusicòloga i un revolucionari, constueixen una realitat als marges. Ara bé, en comptes de narrar els fets com en una novel·la històrica o social, Batet utilitza el to de la rondalla per parlar sobre els efectes dels relats col·lectius en la història. De la novel·la de Batet, Paco Cerdà, al número especial de final d’any, en va destacar tres atributs: la lliçó d’estil, la trama addictiva i la reflexió sobre la llibertat. Pensament, imaginació i exploració formal s’entrellacen en aquesta novel·la, i sobre tot això conversarem el 7 de març amb Batet i amb els lectors.

Portada de 'Una història és una pedra llançada al riu' de Mònica Batet.
Portada de 'Una història és una pedra llançada al riu' de Mònica Batet.

El Club del Quadern se celebra mensualment i de forma gratuïta per als lectors. Els recordem que l’entrevista inicial de la sessió i un resum es podran recuperar posteriorment en format pòdcast i vídeo. Si tenen qualsevol dubte poden enviar un correu electrònic a quadern@elpais.es.

Tu comentario se publicará con nombre y apellido
Normas
Rellena tu nombre y apellido para comentarcompletar datos

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_