_
_
_
_
_

Barbal, Puntí i Baltasar entre els propers convidats al Club del Quadern

Com fins ara, les sessions se celebraran dijous a les 19h., un cop al mes a l’Estudi Toresky

El Club del Quadern
El Club del Quadern amb Sergi Pàmies i Carlota Rubio celebrat a l'Estudi Toresky.Gianluca Battista

Al setembre, Quadern va estrenar un club de lectura singular, que uneix lectors i escriptors en un format que també és un programa audiovisual. Hi han passat Sebastià Alzamora, Gemma Ruiz, Imma Monsó, Eva Piquer i Sergi Pàmies, i, aquest 2024, el Club del Quadern continuarà comptant amb els autors i títols més destacats de l’any. Les trobades seran mensuals i obertes a tothom qui s’hi vulgui inscriure, sigui a una sessió independent o bé a totes. I, com fins ara, se celebraran dijous a les 19h. a l’Estudi Toresky (c/ Casp, 6, Barcelona).

Agafin agendes: Ens tornarem a trobar dijous 1 de febrer amb Maria Barbal per comentar Tots els contes (Columna) el recull de la seva narrativa curta. Tindrem amb nosaltres una de les escriptores més reconegudes i més prolífiques de la nostra literatura. El llibre és voluminós, no s’espantin, recull tot el gruix de contes que ha escrit al llarg de la vida i que conformen l’univers literari de l’autora, que és el que vindrà a comentar amb els lectors. Us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

Continuarem el 7 de març amb Mònica Batet i la seva novel·la Una història és una pedra llançada al riu (Angle Editorial), segons els crítics de Quadern, una de les millors novel·les de 2023. En el recompte va quedar en quarta posició i Paco Cerdà en va destacar tres atributs: la lliçó d’estil, la trama addictiva i la reflexió sobre la llibertat.

Combo libros

A partir del mes d’abril, començarem a acollir novetats de l’any 2024, que aviat aniran arribant a llibreries i biblioteques. El dia 4 rebrem Jordi Puntí, flamant Premi Sant Jordi de novel·la amb Confeti (Proa), que es publicarà durant el mes de febrer. Es tracta d’una “antibiografia” protagonitzada per un dels músics catalans més internacionals i de més èxit del segle XX, Xavier Cugat.

El 9 de maig ens acompanyarà Pol Guasch per conversar sobre Ofert a les mans, el paradís crema (Anagrama), una novel·la sobre l’amistat enmig del col·lapse. Aquí ressegueix la història de dos amics que venen de mons diferents i viuen l’efervescència de la vintena en una època marcada per l’extinció. Arriba el 24 de gener a les llibreries.

El 6 de juny, Eva Baltasar vindrà a conversar sobre la primera novel·la després del Tríptic, Ocàs i fascinació (Club Editor). La història està dividida en dues parts: l’ocàs, en què una jove a qui han fet fora del pis, i que es troba en la intempèrie més absoluta, aprèn a sobreviure netejant les cases dels altres; i la fascinació: un deliri gòtic i un final sorprenent. Arriba el 6 de març a llibreries.

El funcionament serà el mateix que fins ara. Uns dies abans de cada sessió trobaran a la secció ‘Club de lectura’ de la pàgina web de Quadern un formulari d’inscripció per assistir al club de lectura i un recordatori al suplement dominical. De totes les trobades, en podran recuperar la crònica en format digital i paper, l’entrevista inicial en vídeo i pòdcast a les plataformes habituals, i un vídeo-resum.

Tu comentario se publicará con nombre y apellido
Normas

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_