_
_
_
_
_

Guillem Gisbert es presenta a l’Apolo

El cantant de Manel anuncia un concert el 3 de maig de l’any vinent i al cap de quatre hores penja el cartell de sold out

Guillem Gisbert, vocalista de Manel, en un concert a Madrid.
Guillem Gisbert, vocalista de Manel, en un concert a Madrid.Ricardo Rubio (Europa Press)
El País

Al compte de Twitter del grup Manel segueix penjada la mateixa fotografia des de fa mesos: el comiat abans de baixar de l’escenari del concert que van fer el 5 de novembre a Pontevedra. Era el final de gira de Per la bona gent, el cinquè disc del grup més representatiu del rock en català del segle XXI. Pocs segons abans havia sonat una cançó gens habitual al seu repertori. No era ‘El vell músic’, el final de festa de la majoria de concerts de la gira. Però, com ‘Les estrelles’, també era una visió sobre ells mateixos i l’autoconsciència que és constant a les lletres del grup. Era ‘Banda de rock’.

Era una senyal pels qui els escoltaven, el grup d’amics que s’havia desplaçat expressament per escoltar la banda revelació del 2008. La notícia, més que difondre’s ràpidament, es deixava intuir l’endemà: “Petons forts a totes les persones que heu vingut a veure’ns en aquesta gira tan llaaaarga. Fins aviat, que estigueu bé! Manel se’n va a hivernar!”. Sempre gelosos de la seva imatge pública, no van dir massa més. Però els dies passaven i els rumors anaven de conversa en conversa. Finalment, ho van confirmar. Hivernar volia dir prendre’s un temps.

Un temps per als projectes individuals. Producció, cinema, management. I el rumor insistent que avui s’ha confirmat: el 3 de maig Guillem Gisbert cantarà a l’Apolo. L’Apolo és una de les sales de referència de la història del grup. Allà van fer un concert que va enregistrar Betevé quan havien començat a fer el salt amb el primer disc i hi han tornat diverses vegades. El concert l’organitza Primavera Sound. Al cap de quatre hores ja s’avien exhaurit les entrades.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_