_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Iolanda Batallé; Laurent Binet; Ferdinand von Schirach; Moisès Broggi.

EL LÍMIT EXACTE DELS

NOSTRES COSSOS

Iolanda Batallé

Amsterdam

138 pàgines. 16,90 euros

Un joc entre el que diuen les plantes i la relació d'una parella; una dona que juga amb un consolador però espera un coix per comprar sols una sabata... Bogeries dels 16 relats de l'autora de La memòria de les formigues... Però al darrere hi ha un coneixement de l'ésser humà que estremeix...

HHhH

Laurent Binet

Edicions de 1984

329 pàgines. 20 euros

"Himmlers Hirn heibt Heydrich" (el cervell de Himmler es diu Heydrich). La primera lletra d'aquesta dita dels temibles SS alemanys serveix al jove francès per titular el seu debut literari (premi Goncourt 2010 a la primera novel·la), una audaç redacció on inclou la seva investigació sobre els fets reals de l'operació aliada per assassinar el cap de la Gestapo.

CRIMS

Ferdinand von Schirach

Empúries

180 pàgines. 18 euros

Prop de 700 casos han passat per les mans d'a-quest advocat penalista alemany, nét del famós Baldur von Schirach, fanàtic líder de les Joventuts Hitlerianes. Els més xocants són els que explica, amb estil tan sobricom envejable, l'autor en el llibre, premi Kleist i que ha estat entre els més venuts a Alemanya.

SOBRE EL CAMÍ DE LA VIDA

Moisès Broggi

Ediciones B

85 pàgines. 9,95 euros

"La manera de saber si una acció és bona o dolenta consisteix a pensar si és egoista o no". "La part psíquica en la relació metge- pacient és primordial en l'evolució de les malalties". Dues reflexions del centenari: la primera, al seu nét Carles Braso; l'altra, a la periodista Emma Riverola (Reflexions d'un vell centenari; Ed.62, 14,96 euros). Riquíssimes.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_