El Barça guanya al Màlaga amb només un gol de Vermaelen

L'equip de Luis Enrique ha hagut de treballar de valent per sumar tres punts al Camp Nou

El davanter del Barça Luis Suárez.
El davanter del Barça Luis Suárez. Alejandro García (EFE)

El Barça ha guanyat (1-0) al Màlaga FC en un partit difícil i molt treballat. Finalment, al minut 27 de la segona part ha estat Vermaelen qui ha obert el marcador i ha donat els tres punts que els homes de Luis Enrique han merescut.

El partit ha servit per tornar a veure en acció Neymar, que s'ha recuperat de les galteres que no l'havien deixat jugar fins ara. El brasiler ha estat substituït a la segona part.

Als minuts de descompte, Charles ha tingut l'empat a les seves botes però finalment no ha estat capaç d'anotar. El porter Kameni ha fet un gran partit i ha evitat un resultat més còmode per als blaugranes.

Els homes de Luis Enrique han reclamat fins a dos penals que l'àrbritre no ha assenyalat.