_
_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 8

Luis Eduardo Aute. Una llegenda viva de la cançó d'autor a Espanya. Serà a l'Artèria Paral.lel presentant el seu darrer disc, a les 21 hores (25 euros).

Lucrecia. L'energia i el carisma de la cantant cubana ompliran la mítica sala Jamboree en dues sessions: 21 i 23 hores (15 euros).

Micah P. Hinson. Un accident de trànsit va evitar que aquesta joia de grup actués a Barcelona. Ara a l'Apolo, dintre del cicle We Used To Party se'ls podrà veure a les 21 hores (16 euros).

Divendres 9

Dyango. Més que incombustible, aquest cantant és inesgotable. No para de treballar, té 55 discs d'or i segueix. Presenta el darrer àlbum a l'Artèria Paral.lel, a les 21 hores (34 euros).

El Sobrino del Diablo. Perquè fa més de deu anys que s'hi dediquen, perquè tenen gràcia i perquè fan rock. Al bar Astrolabi, a les 22 hores.

Dissabte 10

San León. Aquest grup que viatja del pop al rock sense passaport serà al Sidecar per descobrir el seu darrer treball, a les 22 hores (10 euros).

Campai. Amb aquest nom de brindis no és estrany que actuïn a L'Ovella Negra de Poble Nou. Rock amb ínfules simfòniques a partir de les 22 hores (5 euros).

Diumenge 11

Las Pelotas. Ens trobem davant de la banda argentina resultant de la dissolució de Sunmo. Una banda amb una experiència de més de dues dècades. I això no és casualitat. A Razzmatazz, a les 21 hores (18 euros).

Dilluns 12

The Fresh & Onlys. Aquest grup de San Francisco ja va actuar en el darrer Primavera Sound. Pot sonar a revival, però fan un recorregut cridaner des del garage fins a propostes com The Byrds. Al Moog, a les 21.30 hores (10 euros).

Dimarts 13

Damian Cabaud. Trio Jazz del bo que ve de Buenos Aires al Jamboree. A les 21 hores (10 euros).

Dimecres 14

Litoral. Pop deliciós a l'Heliogàbal.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_