_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Cinema; música; Comprar i beure

CINEMA 'Nits de Cinema oriental'

Àsia pren Vic. Els països de Tailàndia, Índia, Hong Kong i Japó es reuneixen fins al 23 de juliol a la ciutat de Vic gràcies al Festival Nits de Cinema Oriental, que combina el més nou del cinema asiàtic amb la gastronomia tradicional. El certamen s'inaugura amb l'estrena internacional de la pel.lícula Yamada, The Samurai of Ayothaya. (Edifici El Sucre, Vic. 19 hores.)

MÚSICA Festival Peralada

Montserrat Caballé, Plácido Domingo i Joan Manuel Serrat: trio d'asos per la 25a edició del Festival del Castell de Peralada que comença demà. Nabucco, de Verdi i Orfeu i Eurídice, de Glück, amb muntatge de La Fura dels Baus. Caballé, després de ser distingida pel festival, farà un doblet el 17 de juliol, amb un recital acompanyada al piano per Manuel Burgueras i un concert de fusió al costat de l'italià Al Bano. En la clausura actuaran els Comediants.

ELECTRÒNICA Moby

Potser hi ha qui dirà que Richard Melville Hall, conegut com a Moby, encara viu de renda. El 1999 va sacsejar els paradigmes i va trencar la frontera entre la música electrònica i el pop amb el llegendari àlbum Play. Ara bé, l'artista novaiorquès ha anat creixent arriscant-se. Arriba el 19 de juliol al Poble Espanyol amb un nou disc sota el braç, Destroyed, que, tot i crítiques diverses, manté el discurs musical de Moby. En qualsevol cas, tot el que fa és una delícia.

Comprar i beure

RESTAURANT El quinto pino

Queden molt poques torres al passeig de la Bonanova, gairebé cap. Una de les darreres a desaparèixer va ser la que feia cantonada amb la Via Augusta amb un jardí on hi havia un pi enorme. La bona notícia és que el pi segueix al mateix lloc i ha donat nom a un deliciós restaurant-cafeteria, propietat de Guillermo Massana. La terrassa és un veritable oasi. Recomanables el bikiburg —una hamburguesa-biquini feta amb pa anglès— i el filet de vedella amb foie. La carta ofereix plats sense secrets fets amb producte fresc. També hi ha plats italians i orientals. Bona carta de vins i una gran oferta d'entrepans. Massana ho defineix com "una cafeteria integral". L'oferta de la casa servida a la terrassa és el vermut cinquè pi: una copa de Martínez Lacuesta acompanyada amb patates, olives i sorpreses de la carta. Bon servei.Tot fresc i a preus raonables.

Passeig de la Bonanova, 98. (Cantonada amb Via Augusta)

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_