_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

CANÇÓ M. del Mar Bonet

Tot celebrant que enguany la Unesco ha declarat el Cant de la Sibil·la Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, Maria del Mar Bonet —que l'enregistrà per primer cop l'any 1979 (Saba de Terrer, BMG Ariola) —, oferirà al Teatre Grec de Barcelona el 4 de juliol vinent un recital únic basat en aquest cant tradicional, un dels monuments més preuats del folklore religiós de Mallorca.

DANSA Dies de Dansa

Durant sis dies, edificis, carrers, parcs i places s'omplen de dansa, no només a Barcelona, també a ciutats com Mataró, Sabadell i Sitges, on 25 companyies crearan petites peces per a cada espai. A la nit, el Pati de les Dones del CCCB es converteix en l'Espai en Moviment, un punt de trobada per a professionals i per al públic en general, amb presentacions de solos, vídeo i chill out. Dies de Dansa, diversos espais, fins al 6 de juliol.

CLÀSSICA Stile Antico

ón britànics, joves, molt competents i originals. Stile Antico, un dels millors cors especialitzats en música renaixentista i barroca, ret homenatge al gran compositor espanyol Tomás Luis de Victoria en el 400 aniversari de la seva mort interpretant al Festival de Música Religiosa de Girona la seva bella missa Gaudeamus, dues obres més de l'autor avilès i peces de Francisco Guerrero, Palestrina i Janequin. Catedral de Girona. 3 de juliol. 20 hores.

Comprar i beure

RESTAURANT Alba Granados

El carrer Enric Granados de Barcelona, gairebé una zona de vianants, és un bon lloc per gaudir de les terrasses i dels sopars d'estiu. Una de les parades obligades és Alba Granados, al número 34, un clàssic que s'ha renovat amb una barra de tapes i una extensa carta de còctels i combinats. La chef Carlota Claver prepara plats com el tàrtar de sardina amb foie i poma o els ous estrellats amb foie i trufa.

Per als amants de les altures, una altra opció és menjar en una de les quatre taules que hi ha al balcó d'aquest restaurant, que pertany al grup Alba, propietari del clàssic Alba París.

Menjar a l'Alba Granados costa de mitjana 35 euros. No ofereixen menú al mig-dia. Per als amants del menú i el menjar sa, davant mateix de l'Alba hi ha l'Habaluc, també amb terrassa. Bones amanides, plats vegetarians i un flam de mató excel·lent.

Alba Granados. Enric Granados, 34 (Barcelona)

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_