_
_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 2

Pájaro Sunrise Inclassificable. Una joia que passarà per l'Heliogàbal a les 22 hores (6 euros).

Doctor Explosión Encara queda algú que fagi punk en aquest món? Doncs sí, a la sala Sidecar (on, si no?) a les 21.30 hores (12 euros).

Divendres 3

The Raveonettes Probablement el concert de la setmana a Barcelona és el d'aquest duet danés de pop alternatiu a Bikini a les 20.30 hores (23 euros).

Quique González Concert molt i molt esperat d'aquest home-orquestra (compositor, cantant i músic) del rock espanyol. A les 21 hores a la sala Apolo (24 euros).

El Petit de Cal Eril El repte de Cançons de Dingú afecta al segell Bankrobber i ara toca al grup de Joan Pons que actuarà al CAT Tradicionàrius de Gràcia a les 21.30 hores (12 euros).

Dissabte 4

Rafa Pons De nou un d'aquells diamants en brut. Una nova veu que ve acompanyada de lletres d'aquelles que tenen pòsit. A la sala Salamandra de L'Hospitalet a les xx hores (xx euros).

Diumenge 5

Pablo Alborán El cantautor malagueny que és una sensació a internet i a les llistes d'èxits actúa al Sant Jordi Club a les 20 hores (18 euros).

Dilluns 6

Brujo Ha passat de ser una sensació a ser un referent del ragga al panorama espanyol, que no va precisament sobrat, del gènere. Serà al Bar Elèctric a les 22 hores (5 euros).

Dimarts 7

Legoteque & Viktor Olle Dintre de la secció Crappy Tuesdays de l'Apolo val la pena deixar-se endur pel ritme a partir de la mitjanit (11 euros).

La Vella Dixieland Sí, són un clàssic, i sí, no et canses mai de veure'ls en directe. A Luz de Gas a mitjanit (15 euros).

Dimecres 8

Sami Yusuf És el músic àrab pop més important del món, reconegudíssim en el món anglosaxó. Serà a la sala Apolo a les 21 hores (25 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_