_
_
_

El Barça s’imposa davant l’Sporting i acaba líder de grup

Amb gols d'Alcàsser i Mathieu en pròpia porta el conjunt blaugrana derrota l'equip portuguès en un duel en el qual Messi ha descansat una hora

Juan I. Irigoyen
Rakitic es disputa la pilota amb Battaglia.
Rakitic es disputa la pilota amb Battaglia.JOSEP LAGO (AFP)

El FC Barcelona va derrotar l'Sporting per 2 a 0 al Camp Nou. El conjunt blaugrana ja tenia el seu bitllet als vuitens de final de la Champions i Ernesto Valverde va aprofitar per cuidar alguns dels seus nois. Va descansar Messi, també Busquets i Ter Stegen. El 10 i el pivot van saltar al camp en el segon temps, encara que el treball ja estava fet. Paco Alcàsser va signar l'1-0 abans de l'hora del partit, després de cabotejar el servei de cantonada de Denis. El marcador el va tancar Mathieu, amb un gol en pròpia porta. Un mal retorn del francès a l'estadi del Barcelona, la seva casa les passades tres temporades.

_

Sobre la firma

Redactor especializado en el FC Barcelona y fútbol sudamericano. Ha desarrollado su carrera en EL PAÍS. Ha cubierto Mundial de fútbol, Copa América y Champions Femenina. Es licenciado en ADE, MBA en la Universidad Católica Argentina y Máster de Periodismo BCN-NY en la Universitat de Barcelona, en la que es profesor de Periodismo Deportivo.