_
_
FC Barcelona 3 - Sampdoria 2

El Barça s’imposa al Sampdoria i guanya el Joan Gamper

Tot i la victòria, l'equip de Luis Enrique no va mostrar un bon nivell de forma en l'últim partit de la pretemporada

Leo Messi en el moment del gol.
Leo Messi en el moment del gol. MARTA PÉREZ (EFE)

Era un partit per enterrar els fantasmes que va despertar la setmana passada el Liverpool en imposar-se al FC Barcelona per 4 -0. Però no va ser així. Els homes de Luis Enrique van ser capaços de guanyar el torneig Joan Gamper contra el Sampdoria (3-2) i acabar la pretemporada amb una victòria, però la sensació que van donar és que encara estan lluny del seu nivell de forma. Diumenge comença la temporada amb el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla.

El primer gol d'ahir el va marcar Luis Suárez (minut 16) de cap, després d'una assistència de Leo Messi. L'astre argentí va marcar els altres dos gols del Barça (minuts 21 i 33), l'últim d'ells de falta. Però els jugadors del Sampdoria van saber aprofitar les ocasions que van tenir i van aconseguir dos gols (23 i 77).

Luis Enrique va fer jugar mitja hora cada porter, començant per Claudio Bravo i seguint per Jordi Massip i Marc-André ter Stegen. El porter català va ser l'únic que no va encaixar cap gol. Al Camp Nou hi van assitir 72.334 persones.